Kabil Caddesi Çilingir

Ankara’da hizmet vermekte olan Kabil Caddesi Çilingir sertifikalı bir çilingir servisidir. Kabil Caddesi Anahtarcı oto çilingir servisi için hizmet sunmaktadır. Oto çilingir olarak immobilizer sistem, oto kumanda kopyalama, yedekleme, oto anahtar kopyalama, yedekleme ve oto çilingir hizmeti sunmaktadır. İmmobilizer sistem araçlarda bulunan bir güvenlik sistemidir. Sistem iki parçadan oluşmakta olup birinci parça kaputun altında bir diğer parça ise anahtarın içindedir. Anahtarın içinde bulunan çip çok hassas olduğu için yüksekten düşme veya herhangi bir darbe sonucunda anahtarın içinde yer alan çip hasar görerek anahtar çalışmaz duruma gelmesine sebep olmaktadır. Firmamıza gelerek anahtarınızı çok kısa süre içerisinde yedekletmeniz mümkündür.

Kabil Caddesi Çelik Kapı Tamiri yapmaktadır. Çelik kapılar zamanla eskimektedir ve zamanla bakım yapılmadığı takdirde hasar görmektedir. Kabil Caddesi Cam Kapı Tamiri ve Kabil Caddesi Aluminyum Kapı Tamiri yapmaktadır.

Kabil Caddesi Kale kilit servisi için hizmet sağlamaktadır. Kabil Caddesi Mul-t-lock kilit servisinin özel yetkili servisidir. Firmamıza gelerek kale kilit firmasının ürünlerini temin edebilirsiniz. Firmamız masterlock, yuma kilit, yale kilit, atra kilit firmasının özel yetkili servisidir. Kabil Caddesi Dortek kilit servisinin özel yetkili bakım, onarım ve montaj servisidir.

Kabil Caddesi Çilingir acil çilingir olarak günün her saati kesintisiz hizmet vermektedir. Firmamız 7/24 hizmetinizde olup daha fazla bilgi almak için iletişime geçiniz.